Programma AD69 weekend 42/43

Programma AD69  weekend 42/43
Senioren competitie  20-23 oktober 2016
AD’69 1 verliest de eerste wedstrijd in de Achterhoek Cup. Concordia W. met 1-2 de winnaar.
20 oktober 2016
20.00 uur         AD’69 1                        -           Concordia W.  1(Achterhoek Cup) 1-2(1-0) doelpunt;: eigen doelpunt Concordia of Reçep Kaya.
Op donderdagavond d.d. 21 oktober j.l. speelde AD'69 thuis voor de Achterhoek Cup tegen Concordia Wehl. Een wedstrijd,die gespeeld werd op veld 3 van AD'69. Concordia speelt in de 2e klasse en is momenteel koploper.. AD'69 speelt twee klassen lager en is eveneens in de 4e klasse koploper.  In deze Achterhoek Cup poule heeft Mariënveld zich terug getrokken en blijven alleen nog maar AD'69, Concordia Wehl en Grol over. AD'69 zag haar wedstrijd  thuis tegen Mariënveld enkele weken geleden dus niet doorgaan en Grol verloor haar wedstrijd in Wehl met 3-0. Of AD'69 vanavond parool kon bieden aan deze sterke tegenstander was maar de vraag. Anderhalf jaar geleden speelde AD'69 in Wehl een voorbereidingswedstrijd op de competitie tegen Concordia en verloor het met 6-1. Maar dat was in de voorbereiding en waren teams nog niet compleet. Ook nu waren echter de teams niet compleet. Concordia W. van trainer Henri Golstein trad met 7 spelers van de basis aan en verder aangevuld met reservespelers en AD’69 had Djayen Baboe, Maik Gerling (werk) Tom te Brinke(geblesseerd) Tim Bennink en Bram Dekkers( zaten wel op de bank) er niet bij. Hiervoor waren Roel Penterman, Reçep Kaya en Bram Koelman aan de selectie toegevoegd en speelden mee. Ook was AD’69 vaste grensrechter Ger Dimmendaal (werk) er niet bij. Erik Meinen nam de honneurs waar.
AD’69 speelde met de volgende spelers: doel: Erik Heuvel  achter: Roel Penterman, Bram Koelman, Sven Breukelaar en Rik Pastoors midden: Nick Ebbers, Rob Leber. Michiel Ebbers. Voor: Reçep Kaya, Tom Elferink en   Dylan Bauhuis, reserves: Tim Bennink, Peter te Paske, Niels Jansen en Bram Dekkers.
ÁD’69 startte goed en na 5 minuten kopte Reçep Kaya uit een voorzet van Dylan Bauhuis de bal tegen de touwen. AD’69 leidde en iedereen stond weer klaar om af te trappen. Maar de grensrechter van Concordia W. bleef zijn vlag omhoog houden en op zijn advies keurde de scheidsrechter de goal alsnog af. Buitenspel. Daar floot de scheidsrechter ook voor af toen Michiel Ebbers een ingooi in de 16 meter liet neerkomen. De grensrechter vlagde en de scheidsrechter floot hiervoor. Dat kon natuurlijk niet!!! Bij een ingooi kun je niet buitenspel staan.. Concordia W  liet wel technisch voetbal zien, maar AD’69 stelde hier tegenover een portie wilskracht en voetbalde daarbij behoorlijk. De combinaties lukten bijna allemaal. Hoge ballen waren voor de reservedoelman van Concordia W. niet altijd een zekerheidje. Een diep gespeelde bal van Rob Leber op Reçep Kaya na 20 minuten was net iets te hard gespeeld, anders had Reçep zijn kans gehad. De grensrechter vlagde opnieuw voor buitenspel, maar nu deed de scheidrechter er niets mee. Na 30 minuten kwam Dylan Bauhuis over links vrij en zette de bal hard en laag voor. Reçep Kaya liep in en ook enkele spelers van Concordia W. en de keeper gingen naar de bal, En ineens lag deze in het doel. Waarschijnlijk had één van de spelers van Concordia W. de bal zelf in eigen doel gewerkt. Maar zonder de bijdrage van Reçep was de goal nooit ontstaan. Concordia W. kwam hierna wel opzetten en was enkele keren wel gevaarlijk maar echter doelkansen ontstonden er niet. Vooral over rechts had Sven Breukelaar het lastig met de pijlsnelle rechtsbuiten van Concordia W. AD’69 combineerde in de eerste helft zichzelf enkele keren goed door de linies van Concordia W. maar scoorde eveneens niet meer. Het bleef met de rust 1-0.
Na rust kwam Concordia W. op 1-1. Een bal kwam via lat, paal in de 5 meter terecht en daarna viel de bal in het doel. Een frommelgoal was de mening van een ieder. Hierna had Tom Elferink van AD’69  de kans op 2-1, maar de spits deze avond van AD”69 miste. De 1-2 kwam omdat Rik Pastoors uitgleed toen hij een bal wilde aannemen en spelen.  De speler van Concordia W. kon van 15 meter aanleggen en via de benen van doelman Erik Heuvel vloog de bal in het net.(1-2). Sven Breukelaar raakte  geblesseerd, maar het was gelukkig niet ernstig. Peter te Paske, Tim Bennink en  Bram Dekkers vielen hierna 10 minuten voor tijd nog in, maar het bleef bij deze stand. (1-2). AD’69 zal in de laatste wedstrijd uit tegen Grol niet moeten verliezen. Dan gaat het alsnog door naar de volgende ronde.
23 oktober 2016
AD'69 VERLIEST IN DE BEKER MET 1-3 VAN SV DINXPERLO EN IS UITGESCHAKELD.
AD'69                 -                       SV Dinxperlo                     1-3(0-2) doelpunt: Bram Dekkers
Op zondag 23 oktober a.s. (14.00 uur) ( In tegenstelling tot eerdere berichten heeft donderdagavond j.l. SV Dinxperlo besloten niet mee te werken aan het tijdstip van 13.00 uur) speelde  AD'69 thuis tegen SV Dinxperlo in de KNVB beker. Nadat beide ploegen zich in de poules geplaatst hadden kwamen nu deze twee Aaltense ploegen  elkaar tegen in de volgende ronde. Het is al wat jaren geleden dat AD'69 en Dinxperlo zich troffen in competitieverband. SV Dinxperlo speelde toen net zoals AD'69 in de  4e klasse,  maar moest degraderen en kwam zelfs in de laagste klasse van de amateurs terecht. AD'69 promoveerde ondertussen naar de 3e klasse. SV Dinxperlo werd weer kampioen in de 5e klasse en werd dat jaar daarna ook kampioen in de 4e klasse en speelt nu weer 3e klasse , terwijl AD'69 vorig jaar jammer genoeg degradeerde uit die 3e klasse als n.r 4 van onderen, en zo komen deze clubs elkaar weer niet tegen in competitieverband.  Dinxperlo bivakkeert momenteel onderin de 3e klasse en AD'69 staat aan kop in de 4e klasse en met een beetje pech komen de clubs elkaar volgend seizoen weer niet tegen. Maar gelukkig is de competitie nog lang.

AD’69 speelde met de volgende spelers: doel: Erik Heuvel achter: Maik Gerling,  Sven Breukelaar, Bram Dekkers, Rik Pastoors midden: Rob Leber. Michiel Ebbers en Nick Ebbers voor: Tim Bennink, Reçep Kaya en Dylan Bauhuis reserves: Tom Elferink, Roel Penterman, Peter te Paske  en Anthony Ikink als reserve doelman
AD'69 startte niet best. De eerste beste bal van Dinxperlo op de goal van AD'69 ging net naast. Maar de 2e bal moest Erik HeUvel, de keeper van AD'69, met de voet redden, toen  uit een voorzet deze voor de voeten van Ramon Radstaak viel en kon inschieten. Dinxperlo was wat alerter dan AD'69 en vond elkaar wat gemakkelijker. AD'69 stelde daar weinig tegenover. En na 7 minuten 0-1. Op de punt van de 16-meter nam Dinxperlo via Dave Ligtenberg een vrije tra,p die door een speler van AD'69 met het hoofd iets geraakt werd en langs Erik Heuvel in het doel viel.  AD'69 werd er echter niet wakker van. Dinxperlo scoorde ook de 0-2, maar de speler van Dinxperlo nam hierbij de bal met de hand mee. Twee maal een overtreding van een speler leverde voor Dinxperlo geel op en voor AD'69 een vrije trap. Rik Pastoors ging mee naar voren maar kopte de bal uit die vrije trap over. Bij de volgende aanval over links van AD'69  zette Dylan Bauhuis de bal laag voor en Tim Bennink schoot de bal in. Maar de keeper van Dinxperlo dook de bal uit de hoek. Bij een diep gespeelde bal van AD'69 op Reçep Kaya, was de keeper , die uitkwam, net iets sneller bij de bal. AD'69 leek wat beter in het spel te komen.Na 25 minuten een ingooi van AD'69 door Michiel Ebbers. De bal, die hierna werd ingeschoten, kon de keeper al grabbelend uit de hoek redden. Een 2e vrije trap van Dinxperlo leverde niets op. Een goede aanval van AD'69 bracht Dylan Bauhuis vrij voor het doel, maar de linkerspits van AD'69 stond buitenspel. Met nog 12 minuten te spelen 0-2. Opnieuw uit een stil staande situatie. De vrije trap kon gemakkelijk achter doelman Erik Heuvel gewerkt worden door Dave Ligtenberg. AD'69 was niet agressief genoeg,  voetbalde te slap in de eerste helft en deed het veel te rustig aan. Dinxperlo brak zo nu dan uit en AD'69 had het daar heel moeilijk aan.  Rust 0-2.
Na rust moest AD'69, als het nog wat wilde, enkele versnellingen hoger spelen. Maar het leek wel of AD'69 het vandaag wel goed vond. Dinxperlo had al weer een kans op een goal gehad toen het uit een voorzet de bal over kopte en even later een bal overschoot. Na 14 minuten gleed een bal uit een voorzet vanaf rechts van Reçep Kaya voor de goal langs zonder dat er een AD-er de bal aanraakte om te scoren. Nick Ebbers was net niet agressief genoeg om in de 16-meter de bal  vrij te  spelen. Dylan schoot een bal per abuis in het gezicht van een Dinxperlo speler, die gestrekt ging. AD'69 kwam nu wel iets beter uit de verf en enkele corners en voorzetten hadden niet het gewenste resultaat. Uit een voorzet van Michiel Ebbers kopte Tom Elferink over. Er kwamen wissels. Sven Breukelaar en Reçep Kaya ging eruit voor Tom Elferink en Roel Penterman. De wedstrijd was er nu één waarin AD'69 aandrong, maar niet echt met volle wil. Na 25 minuten brak AD'69 uit. De combinatie van AD'69 werd goed uitgespeeld en Tom Elferink kon zich vrij spelen, maar de keeper van Dinxperlo redde met de voet tot corner. Dit had de 1-2 moeten zijn. Toch kwam de 1-2 er even later na 20 minuten wel. AD'69  combineerde opnieuw goed door de achterhoede en Bram Dekkers scoorde de 1-2.  Meteen hierna had Dinxperlo vanaf de aftrap 1-3 kunnen scoren, maar Erik Heuvel redde voor AD'69. Ook Dinxperlo wisselde.  Het weggooien van de bal leverde Dinxperlo opnieuw geel op. AD'69 zette nog even aan, maar deed dat niet met volle overtuiging. Bij een diepe bal was Rik Pastoors net iets te laat bij de bal, waarbij de keeper de bal  op tijd kon wegtrappen. Met nog één minuut te spelen scoorde Dinxperlo de 1-3. Achterin werd Roel Penterman uitgespeeld en aangezien Rik Pastoors voorin speelde kon de geheel vrij staande speler van Dinxperlo,die aangespeeld werd,  Mike Bulsink, de 1-3 aantekenen. AD'69 was uit de beker, want meteen na de aftrap floot de scheidsrechter voor het einde.
a.s. zondag weer competitie. AD'69 ontvangt in Aalten Zelhem (14.00 uur) Bij winst is AD'69 zeker van de eerste periode. Ook een gelijkspel is genoeg , maar AD'69 zal voor de winst moeten gaan.
22 oktober 2016
14.30 uur         AD’69 2 zat.                 -           FC Zutphen zat. 3.                                4-1  (2-1) doelpunten: Ramon Vervelde, Jordin Blom, Harmen Hoftijzer(2)
AD’69 ZAT.2 TEAM WINT VOOR DE 3E KEER OP RIJ.
AD'69 zat. 2 speelde thuis tegen Zutphen zat.3  . Een team dat tot nu toen nog maar 1 wedstrijd verloren had en in de subtop bivakkeerde, Na 5 minuten de 0-1. Een vrije trap van 18 meter werd snoeihard via de handen van doelman Jelle Polman in het doel geschoten. Stompen van Jelle was misschien beter geweest.   Maar vanaf de aftrap scoorde AD'69 de gelijkmaker. Ramon Vervelde was zijn tegenstander te snel af en hij scoorde door een schot in de lange hoek(1-1) Binnen de 5 minuten ging Harmen Hoftijzer op snelheid langs zijn speler en de voorzet werd door Jordin Blom ingekopt (2-1) AD'69 bleef sterker, maar Zutphen was niet ongevaarlijk. Na een half uur kwam Zutphen er weer beter uit en AD'69 ging meer op de counter spelen. Dat kon ook met spelers als Harmen, Jordin en Ramon als snelheidslopers. Zutphen was hierop wel beducht en ging niet koste wat koste aanvallen. Een goede aanval van AD'69 via Rick Hubers werd door de keeper die eruit kwam op tijd hersteld. Met dezelfde elf spelers (AD'69 had door de herfstvakantie maar elf spelers in haar "studententeam" vandaag.) ging de 2e helft van start. Zutphen viel meer aan en een schot op het doel van Jelle Polman ging maar rakelings naast. Jordin Blom had de kans op de 3-1. Zijn actie was goed, maar het "schotje" met de punt van de schoen leek nergens op. Even later toch de 3-1. Harmen Hoftijzer werd door de pass van Jordin Blom vrij voor de goal gezet en scoorde. Nog geen minuut later kreeg  AD'69 een vrije trap te nemen op 18 meter van de goal. Harmen Hoftijzer schoot de bal snoeihard tegen de lat. Toch kwam Zutphen er nu beter uit. En het kreeg kansen op een doelpunt. Maar zelfs alleen voor de keeper werd een bal naast geschoten. De wedstrijd was gespeeld. Met nog een minuut te spelen kreeg Harmen Hoftijzer een bal die hij met een krul in de verre hoek plaatste.Maar de keeper van Zutphen redde tot corner. Uit de corner kopte Harmen Hoftijzer de bal alsnog tegen de touwen (4-1) Meteen hierna floot de scheidsrechter de wedstrijd af. De 3e overwinning op rij voor het zaterdag 2 team.
14.00 uur         AD’69 1                        -           Dinxperlo 1 (Beker)        1-3(0-2) doelpunt: Bram Dekkers
            AD’69 2            vrij
10.00 uur         AD’69 3                        -           FC Trias 5                               2-1(1-0) doelpunten: Harmen Hoftijzer(2)
AD'69 3 kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong via Harmen Hoftijzer. Na rust wist FC Trias gelijk te maken. De jongens melden dat het een "kl goal"  was. Toch kwam AD'69 weer op voorsprong. Een pass die eigenlijk te hard was werd door Harmen toch nog ingekopt naar de 2-1.  Maar de winst was er wel.
            AD’69 4            vrij
09.30 uur         AD’69 5                        -           Gendringen 4                         0-3(0-1)
AD'69   was niet opgewassen tegen Gendringen 4. Het voetbalt wel redelijk mee, maar creëert zich geen kansen.En met een eigen doelpunt van Thijs , de tweede, kwam AD'69 op een moeilijke stand. Voor Thijs Ebbers was dat zo wie zo sneu. En Thijs was zo wie zo de man van de wedstrijd doordat hij de man die daarna scoorde liet lopen. AD'69 had drie gastspelers op het veld staan. Arne, Marnix en Martijn speelde i.v.m. de vakantie  mee.
AD’69 zaalvoetbal, 25+ dames , 35+ heren en 45+ heren
AD’69 zaalvoetbal 21 oktober 2016
20.30 uur         Bredevoort zaal 1        -           AD’69 zaal 1                 5-6(1-3) doelpunten: Frank van Zuidam(3) Marnix Wubbels Niels Somsen en Tonnie Obrink
AD'69 zaal 1 speelde afgelopen vrijdag  een wedstrijd tegen een tegenstander die ook nog geen punten had: Bredevoort zaal 1. AD'69 had deze avond 7 man beschikbaar. De eerste helft begon AD'69 best aardig en creëerde het kleine kansjes, maar doelpunten bleven uit. Bredevoort scoorde wel gelijk uit de eerste aanval. Hierna ging AD'69 voetballen en scoren. Als eerste scoorde Marnix een goede goal uit een lastige positie. Niels punterde er ook nog één erin. Hierop volgde Frank met echte spitsen goals.  De ruststand was hierdoor 1-3 voor AD'69. Wat er in de tweede helft gebeurde in de eerste 5 minuten weet niemand. AD'69 gaf een voorsprong van 1-3 weg en stond binnen 5 minuten met 4-3 achter. AD'69 was de kluts kwijt. Bredevoort scoorde zelfs nog de 5-3. Tien minuten voor tijd kreeg AD'69 nog een beetje geloof omdat Frank de 5-4 maakte. AD'69 drukte door en scoorde 2 minuten voor tijd 5-5 door een schot van Tonnie die gelukkig 2x van richting werd veranderd en Frank gaf de laatste tik. De laatste minuut ging in  en AD'69 ging in de aanval en scoorde ook nog de 5-6 door een schot van Tonnie. Hierdoor is AD'69 eindelijk verlost van de nul punten. Bredevoort blijft op nul staan.
AD’69 35+ teams  d.d. 21 oktober  2016
Geen wedstrijden
AD’69 45+ teams  d.d.14 oktober 2016  ( Bij Grol)
AD'69 45+ speelde in Groenlo op het Sportpark van de sv Grol haar drie wedstrijden in de 45+ competitie. Met de vele regen deze middag was het gelukkig over. En er kon gevoetbald worden.  Met een overwinning, een gelijk spel en een nederlaag schoot het echter op de ranglijst niet veel op naar boven. Wel was het gelijke spel tegen koploperErix noemenswaardig.
19.30 uur         FC Winterswijk 45+ 1   -           AD’69 45+ 1        2-1 doelpunt: Han Schuurman
20.15 uur         AD’69 45+ 1                 -           Grol 45+ 3                  2-1 doelpunten: Han Schuurman (2)
21.00 uur         Erix 45+ 2                    -           AD’69 45+ 1                 0-0
AD’69 25+ teams  d.d. 21 oktober 2016

Pupillen  22 oktober 2016:
11.15    AD’69 J013 -1              -           Varsseveld JO13-2          2-3(1-1) doelpunten: Boris ter Hedde(2)
AD’69JO13-1 UIT DE BEKER DOOR VELE VAKANTIE VIERENDE SPELERS
 AD trad deze bekerwedstrijd aan met veel "nieuwe" gezichten. AD miste een 3 aantal 2e jaars. Deze spelers werden vervangen door Rowin Rexwinkel, Wiebe te Mebel, Ties ter Hedde en Kamal. Varsseveld was fysiek veel sterker dan de kleine jongens van AD. voetballend waren de ploegen ongeveer gelijk.. Echter AD kwam op een 1-0 achterstand na een aantal goede kansen van AD zelf. We raakten niet van slag en bleven ons eigen spel spelen. Je kon aan de spelers zien dat ze er echt wat van wilden  maken. Nadat Boris de bal onderschepte op het middenveld had hij genoeg ruimte om uit te halen en vanaf 25 meter belandde de bal in het doel. Een slechte bal van Varsseveld werd onderschept door Wiebe die de bal afgaf aan Boris, Boris dribbelde een stuk op en besloot met zijn zwakke been uit te halen van een meter of 20 een moeilijke bal voor de keeper die de bal losliet echter was Kick net te laat om de bal achter de keeper te schieten. Hierna was het ook meteen rust. Na de rust werd er goed gevoetbald door AD. Een goede aanval over rechts leverde een  kans op. Echter was de laatste pass net niet goed. Na een foutje van AD wist Varsseveld te scoren (1-2). AD raakte niet van slag en wist dat er wat te halen viel tegen deze ploeg. Varsseveld had het lastig tegen een goed collectief spelend AD. Rowin Rexwinkel speelde een dijk van een wedstrijd op rechts en gaf de bal aan Gijs die een aanval opzette, echter resulteerde dit niet in een doelpunt. AD kreeg een corner die werd genomen door Kick ter Hedde. De afvallende bal was voor Boris die met zijn zwakke been de bal rustig tegen de touwen schoot. AD wist dit niet vast te houden en Varsseveld kwam op een 2-3 voorsprong. AD wist dit niet meer te boven te komen. Wiebe, Rowin, en Ties bedankt. Jullie hebben je goed staande gehouden tegen deze grote jongens. Kamal ook bedankt een topwedstrijd van jouw kant.
             Overige pupillenteams vrij

Junioren 19  oktober 2016
19.00 uur         AD’69 J015-1                -           Grol JO15- 1 (Achterhoek Cup))  1-3(1-0) doelpunt: Jeroen Peet
AD’69 JO15-1 SPEELT GOED MAAR VERLIES IN DE 2E HELFT VAN GROL JO15-1 IN DE ACHTERHOEK CUP
Op woensdag 19 oktober j.l. speelde AD'69 JO15-1 thuis een wedstrijd om de Achterhoek Cup tegen Grol JO15-1. Grol speelt in de hoofdklasse en AD'69 in de 2e klasse. Grol speelt in de hoofdklasse en heeft vijf JO15- teams tegenover AD'69 twee en AD'69 speelt in de 2e klasse. Dus er zou verschil moeten zijn te zien op het veld. Maar dat was er in de eerste helft  niet.. AD'69 was gevaarlijk en of Grol het te licht opnam , feit was wel dat AD'69 na 10 minuten de leiding nam via Jeroen Peet. Jeroen kreeg een diep gespeelde bal op maat en kon zo maar richting doel vertrekken. De schuiver hard langs de uitkomende keeper trof doel. (1-0). Wel kon je zien dat Grol technisch wat vaardigere spelers in haar gelederen had, maar AD'69 zette daar een flinke portie werklust tegenover.  En achterin gaf AD'69 geen kansen weg. Een fout achterin bij Grol betekende bijna de 2-0. Jeroen Peet kon op rechts de bal hard voorzetten , nadat hij zijn tegenstander gepasseerd had. De inkomende Jari van Zuilekom miste echter de bal door een polletje. De bal sprong hem nu over de schoen heen. Grol kwam pas 10 minuten voor rust tot een goede aanval, maar keeper Hidde Zwarts redde uitstekend. Uit een voorzet van AD'69 vlak voor rust liet de keeper, uitkomend , de bal los en schoot Fabian Weijers de voor hem liggende bal in het doel.  De goal werd afgekeurd door scheidsrechter Freek Fokkink, omdat Fabian bij de voorzet reeds buitenspel gestaan zou hebben. Twijfelachtig was het wel. Maar de scheidsrechter ging af op de  assistent van  Grol.  In de 2e helft was Milan Bauhuis erbij gekomen en Grol wist dat het iets aan die achterstand moest doen.  Een vrije trap voor AD'69 werd door aanvoerder Twan ter Horst via de lat overgeschoten van zo'n 25 meter. Ook Fjern van Huet kwam er bij en de vleugelspelers van AD'69, Jeroen Peet en Jari van Zuilekom, wisselden van plek.  Na 15 minuten de 1-1. AD'69 lette achterin even niet op( concentratieverlies?) bij de 16-meter en de bal werd gemist en de speler van Grol had  niet veel moeite om de 1-1 te scoren. Onhoudbaar voor doelman Hidde. Grol drong nu aan en even later schoot het een bal tegen de paal. En Hidde Zwarts kreeg het nu achterin zwaar en moest alle zeilen bijzetten om erger te voorkomen. Toch kwam de 1-2 er. Over links werd de bal vrijgespeeld door Grol en hun linksbuiten kon vrij uithalen de 16 meter inkomend.  AD'69 moest nu zelf komen en kwam ook er meer uit, ofschoon bij veel AD-ers de krachten langzaam op waren. Op het middenveld zwoegden echter Kamal Chjoujaï, Twan ter Horst en anderen door.  Met nog een 10 minuten te spelen kreeg Jeroen Peet de kans. Hij schoot de bal echter op de vuisten van de keeper en bij de rebound van Milan Bauhuis kon de keeper de bal tot corner werken. Dat was de kans op de 2-2 geweest. Vijf minuten voor tijd drong AD'69 te ver op en kwamen er ruimtes achter de linies. De counter van Grol even later was dodelijk en Grol scoorde de 1-3. Een beter AD'69 in de eerste helft en een beter Grol in de tweede helft hadden voor toch wel veel toeschouwers een aantrekkelijke wedstrijd laten zien.

Junioren   22 oktober 2016
14.30 uur         DZSV J019-1                -           AD’69 J019 – 1                                                4-0( 1-0)
AD'69 moet in Dinxperlo tegen DZSV het hoofd buigen met te veel invallers
AD'69 JO19-1 moest wel erg gehandicapt deze inhaalwedstrijd voor de competitie spelen uit tegen DZSV JO19-1. Er was duidelijk geen rekening mee  gehouden dat deze wedstrijd ingelast zou worden.  Zonder Lucas Winklehorst , Sean Wagenaar,  Bram Fukkink, Mitch Lodewick, Puma Sancor en Dennis Jansink  had de ploeg van Erik Weenink als nr. 2 op de ranglijst  op voorhand niet veel kans.  Deze inhaalwedstrijd viel dan ook midden in de vakanties van veel spelers. Toch had AD'69 in het begin nog de kans op 0-1 via Emre Topal en Stijn Wellink. Er deden al twee spelers van de JO17-1 mee( die speelden trouwens in Oeken een bekerwedstrijd) en al snel moest Mark Jansink van de JO17-1 ook invallen. Na de 1-0 met de rust leek het er toch nog in te zitten , ofschoon DZSV veel beter was. Maar na de 2-0 een schot van 40 meter uit de lucht ineens genomen en via de binnenkant van de paal inslaand was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd het 4-0.
12.00 uur         St.Oeken/Brummen JO17-2-    AD’69 J017- 1  (beker)            6-2 (2-2) doelpunten: lars van Zuilekom en Justin Rusink
AD'69 JO17-1 speelde in Oeken voor de beker tegen een combinatie-elftal van Oeken en Brummen. Dit elftal kwam op voorsprong , maar AD'69 maakte gelijk via Lars van Zuilekom. Na opnieuw een voorsprong van Oeken/Brummen scoorde Justin Rusink voor AD'69 de 2-2 en dit was tevens de ruststand. Toen na rust Oeken/Brummen 3-2 scoorde was het over en uit en liep deze ploeg uit naar een 6-2 overwinning. AD'69 JO17-1 is uit de beker.
                         AD’69 J015- 1               vrij
10.00 uur         DZSV JO15-3               -           AD’69 J015- 2                                       1-5(1-2) doelpunten: Fabian Weijers, Maikel Meyram, Scott Rademaker(2) Jari van Zuilekom
AD'69 JO15-2 was iets te sterk voor deze tegenstander in Dinxperlo.    Solide wedstrijd, goed gedaan.
AD'69 MEISJES O17-1 VERDER IN DE BEKER NA WINST OP AZSV MEISJES O17-1
13.00 uur         AD’69 M017 -1             -           AZSV MO17-1 (KNVB-beker)                     3-2  (2-1) doelpunten: Philine Kockelkoren, Rosa ter Hedde en Aquila Derksen
Een in het eerste kwartier sterker  AD'69 had in deze bekerwedstrijd tegen AZSV een overwicht dat zich niet in doelpunten uitdrukte. Echter na 20 minuten scoorde Philine Kockelkoren met een prachtig schot de 1-0. AZSV kwam hierna opzetten en kreeg enkele corners. En na 30 minuten stond het 1-1. AD'69 bleef echter loeren op de kansjes voorin. En vlak voor rust werd een fout achterin van AZSV afgestraft door Rosa ter Hedde die de 2-1 ruststand op het scorebord bracht. Na rust  een meer in de aanval zijnde AZSV dat echter voorlopig geen doelkansen kreeg. Vooral over links kwamen deze aanvallen. Tweemaal redde AD'69 tot corner. Enkele blessures aan AD'69 zijde zorgden voor enig onophoud. Na een kwartier een aanval van AD'69 waarbij Aquila Derksen de bal uit een pass ontving. Zij schoot de bal via de handen van de keeper in het doel, waarbij de bal langzaam over de doellijn rolde.(3-1)  AZSV schoot hierna twee maal over vanaf links komend op goal. Maar keepster Amber Baars kwam op tijd uit en de schoten ging beiden naast. AD'69 en AZSV wisselden. Het leek wel of AD'69 erdoor heen zat. Aquila Derksen scoorde nog wel, maar scheidsrechter Dimmendaal floot terecht voor buitenspel. Met het eindsignaal in zicht scoorde AZSV met een schot de 3-2. Een ieder dacht dat de bal naast zou gaan, maar hij viel ineens in het doel. Het bleef echter 3-2. AD'69 MO17-1 is door naar de volgende ronde.
                                   AD’69 M019 - 1            vrij