Obbink trakteert ouderen op gratis gebakje

Obbink trakteert ouderen op gratis gebakje
LICHTENVOORDE - Na de geslaagde tompoucen actie in Aalten waar Obbink één van de drie ondernemers, die betrokken was bij deze actie, hebben ze de smaak te pakken. Deze week gingen medewerkers van het 85 tachtig jaar jubilerende bedrijf op pad om gebak rond te brengen bij diverse zorginstellingen voor ouderen in de Achterhoek. Er zijn nog al wat zorginstellingen! Medewerkers van Obbink zijn al langs geweest in Ruurlo, Borculo, Eibergen, Doetinchem, Varsseveld, Bredevoort, Meddo, Terborg, Lichtenvoorde, Winterswijk en Aalten.

Gelet ook op de situatie waarin de meeste ouderen nu zitten is het een mooi idee om deze bewoners eens lekker te verwennen. De meeste bewoners hebben al weken geen bezoek gehad of op een heel andere wijze dan de meeste gewend zijn.

Obbink hoopt dat iedereen in goede gezondheid deze periode doorkomt en dat geld zeker ook voor de ouderen waar veel vaste klanten tussen zitten. Obbink hoopt deze groep ouderen in de nabije toekomst weer in één van de vestigingen te mogen verwelkomen als de regels dat weer toelaten en dan zijn we ze net als altijd weer van harte van dienst.

Obbink staat al jaren bekend om de service die ze bieden en ook deze actie zien ze bij Obbink als een stukje service aan hun oudste klanten. De slogan ‘Service met een ster’ wordt ook in deze lastige tijd graag uitgedragen door het 85 jarige bedrijf.

Bij de gebakje zit ook een kaart met op de voorkant: SAMEN STERK!. Op de achterkant staat staat de volgende tekst afgedrukt:

Lieve bewoner, U zit in onze gedachten. Wij hopen dat u zich kunt vermaken nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Met dit kaartje willen we zeggen dat wij trots op u zijn. Nooit de moed opgeven, ook al is het soms zwaar. De kracht om verder te gaan, met én voor elkaar! Geniet van het lekkers bij de koffie, en als u onze hulp nodig heeft; wij staan met onze service altijd voor u klaar.

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free