UITNODIGING

Progressieve Partij komt met speeddate verkeer

Aalten, augustus 2010 – De Progressieve Partij organiseert regelmatig meedenktanks over gemeentelijke vragen en kwesties. In oktober 2009 werd hardop gedacht over de beste oplossing voor de veiligheid op de weg van Varsseveld naar Winterswijk. En over welke verkeersuitgangspunten de gemeente moet hanteren. De raad gaat op 7 september besluiten over deze uitgangspunten en over de plaats van een eventuele rotonde bij Bredevoort. {readmorelink}Lees verder...{/readmorelink}


Hoog tijd om de laatste kans te grijpen goede ideeën en zinnige argumenten te verzamelen en te bespreken. Dat kan op een zgn. meedenktank in de vorm van een speeddate op donderdag 2 september a.s. om 20.00 uur in de bovenzaal bij Schiller, Prinsenstraat te Aalten.

Hoe werkt de speeddate: diverse uitgenodigde organisaties geven in het kort hun voorstellen voor een veilig verkeer of hun opvatting over de rotonde bij Bredevoort. Deze worden verzameld en door het publiek becommentarieerd. Uitgenodigd zijn in elk geval: Bredevoorts en Haarts Belang, bewoners Stadsbroek en omgeving, ENFB (fietsersbond), VVN (Veilig Verkeer Nederland), de WMO-raad, de middenstandsverenging.

En natuurlijk alle verkeersdeskundigen en weggebruikers in de gemeente Aalten: U dus.

Welkom op de speeddate-meedenktank van de Progressieve Partij op

donderdag 2 september a.s. 20.00 uur bij Schiller. Toegang en koffie gratis.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur en fractie van de Progressieve Partij

Gerrit Stronks, voorzitter

Joop Wikkerink, fractievoorzitter.

 


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free