Plaatsen van zeildoeken voor 'Bredevoort Schittert'

De afgelopen week is men in Bredevoort druk in de weer geweest voor de promotie van 'Bredevoort Schittert'. Voor het eerst dit jaar worden er grote zeildoeken van 3.85 m bij 1.70 m. geplaatst met een schitterende afbeelding van Bredevoort bij nacht. Deze zeildoeken werden geplaatst door de medewerkers Jos Wessels, Bertus Scholten en Frits Onnink. Men plaatste deze zeildoeken aan de Winterswijkseweg, aan de Hamelandroute en de rotonde bij de Aladnaweg in Aalten. Verder werden er een zeildoek geplaatst aan de A-12 bij Wehl. Deze zeildoeken werden vervaardigd door Jos Berkelmans, voorzitter van Voetbalvereniging Bredevoort. Jos heeft een eigen bedrijf op het gebied van promotiedoeleinden. {readmorelink}Lees verder...{/readmorelink}


 


 De komende week gaan ook de folder- en bordenmensen weer verder met hun werkzaamheden. Immers 'Bredevoort Schittert' moet dit jaar een succes worden en reclame voor dit evenement is van groot belang. Van Emmerik tot Delden, en van Coesfelt tot Zutphen wordt de nieuwe folder verspreid en ook de nieuwe borden worden weer in een wijde omgeving gezet.

Men hoopt dit jaar veel mensen uit de naaste omgeving van Bredevoort te trekken 'Bredevoort Schittert' wordt gehouden op 24, 25 en 26 september a.s.

Het evenement wordt elke dag om 17.00 uur geopend met een kanonschot. De schutters van de Grolse Compagnie slaan drie dagen hun tenten op, op de Kruittoren. Kort voor 17.00 uur marcheren zij naar de Kleine Gracht om het kanon aldaar af te schieten. Ook schieten zij met hun musketten. Het Bredevoortse schuttersgilde in oprichting (Sint Joris) assissteert hen daarbij.

De entreeprijs voor dit evenement is slechts 5 euro per persoon. Een passepartout is te koop bij de VVV-Aalten en Bredevoort en aan de kassa tijdens het evenement 'Bredevoort Schittert'.

 


Foto's


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free