Nieuwe kok voor Schillers Eetlokaal

AALTEN – Het Eetlokaal van Cafe Schiller krijgt Jan Grijssen als nieuwe kok. Volgende maand gaat Jan de uitdaging aan om zijn stempel op het eten in de oerkroeg te drukken. Zijn kookkunsten beloven veel originele gerechten van verse producten.

Na vijf jaar in de keuken van Cafe Schiller, stopt Gert Jan Muller per november als kok van het Eetlokaal. Met goede en originele gerechten heeft Gert Jan een mooie basis neergezet. Hierbij gebruik makend van biologische groenten uit eigen moestuin en vlees van slagerij Gleis. Deze lijn blijft Schiller dan ook doorzetten. Populaire gerechten als de op tapas gebaseerde hapasschotels blijven bestaan en ook de eenvoudigere dagschotels. Daarnaast komen er gerechten gemaakt van streekproducten. Hierbij zijn leefomstandigheden van vee, vakmanschap, seizoensproducten en de groenten uit eigen moestuin van groot belang.

De smaakpapillen van gasten verassen we met mooie combinatie van spijs en bier. Cafe Schiller voert een groot assortiment speciaalbieren zoals de trappistenbieren van La Trappe, de abdijbieren van Maredsous en Grimbergen en de biologische en glutenvrije bieren van Lammsbrau. Deze bieren vormen een mooie begeleiding van een maaltijd, zijn toegankelijk bij het eten en het is eens wat anders dan een glas wijn. Jan gaat hier leuke en wisselende menu's voor opstellen.
De keuken van Cafe Schiller is geopend op de vrijdag, zaterdag en zondag en om de week op de donderdag voor en tijdens de voorstellingen van het Filmhuis in de bovenzaal.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free