Sandra Vanreys verzorgt concert in de Sint Joris Kerk in Bredevoort

Auteur: PR
Sandra Vanreys verzorgt concert in de Sint Joris Kerk in Bredevoort
Zaterdagavond 8 februari verzorgt Sandra Vanreys een Concert in de Sint Joris Kerk in Bredevoort. Een sfeervolle kerk waar de akoestiek zich uitstekend leent voor akoestische muziek en zang. Als speciale gasten heeft zij een aantal zangleerlingen uitgenodigd om samen met haar het concert te vullen. Sandra zal hoofdzakelijk zichzelf en haar leerlingen begeleiden op akoestisch gitaar afgewisseld met muziekbanden. Songs van o.a. haar laatst verschenen album Puur , het country repertoire en natuurlijk duetten met haar leerlingen komen in een theateropstelling van ruim 2 x 45 minuten aan U voorbij.

De kerk heeft maximaal plaats voor 215 bezoekers ; dus wees er snel bij want vol is vol. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot circa 22.15 uur.

Kaarten á 12,50 euro ( inclusief in de kerk een kop koffie/thee) zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten: Messink & prinsen in Aalten en Drogisterij Taken in Bredevoort. Reserveren kan via st.joriskerk@live.nl of per telefoon 06-12116622

De leerlingen, zowel jong en oud, die mee doen aan het concert zijn: Meike Ubbink en Jolien Onnink uit Bredevoort. Wilma Klein Willink uit Borculo Dylan Wassink en Wilma Meerdink uit Winterswijk.

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free