Korfballers Aladna blijven winnen

Auteur: PR
Aladna is in de veldcompetitie nog altijd ongeslagen. Ook de derde wedstrijd, uit tegen EKCA in Arnhem werd gewonnen. De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang. Beide ploegen wisten in het begin de korf moeilijk te vinden maar dat veranderde gedurende de eerste helft. Aan het eind van de eerste helft volgden de doelpunten elkaar in snel tempo op en bij rust had Aladna een kleine voorsprong, 5-6. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en er volgde een spannende tweede helft. Bij een stand van 8-8 leek EKCA de wedstrijd naar zich toe te trekken maar het was Aladna dat op voorsprong kwam. De tegenstander uit Arnhem probeerde om in de slotfase alsnog op gelijke hoogte te komen maar het was Aladna dat scoorde en zo de eindstand bepaalde op 8-10. Topscoorders aan de kant van Aladna waren Michiel Toebes(4x) en Andre Sarlemijn(3x). De korfballers hebben nu een aantal vrije weekenden. Op zondag 11 mei staat er voor Aladna een thuiswedstrijd op het programma. Publiek is van harte welkom op het veld aan de Bocholtsestraatweg.