Buurtschap Dale viert feest

Foto's: Raymond Roelofsen Auteur: PR
Buurtschap Dale viert feest
DALE - Op 28, 29 en 30 augustus viert de Oranjevereniging Hou & Trouw uit Dale weer haar jaarlijkse Oranje-Zomerfeest. Op het feestterrein achter het Romienendal aan de Aladnaweg wordt alles in klaar gemaakt voor een feestelijk programma.
Het feest wordt op donderdagavond om 20.00 uur geopend met het thema: ‘Muziek door de jaren heen!’. Op deze avond zal er muziek gedraaid worden van de jaren 60 tot en met de hedendaagse muziek door verschillende DJ’s. Het beloofd een swingende avond te worden.
De vrijdagmiddag staat in het teken van de jeugd, er zijn diverse spelletjes. Op de vrijdagavond is het de beurt aan de Daalse toneelgroep, zij brengen het blijspel ,,Bi’j de Dokter" op de planken. Als spreker is uitgenodigd Jos Wessels uit Bredevoort.
Zaterdagmorgen wordt met de Chr. Muziekvereniging Advendo uit Lintelo en de Daalse vendelzwaaiers in optocht het koningspaar Scholten opgehaald. Eenmaal terug op het terrein begint het koningsschieten en de spelen. Op zaterdagavond is er een dansavond met de band Plebz.

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free