Oranjefeest Dale goed geslaagd

Foto's: Karin Stronks Auteur: PR
Oranjefeest Dale goed geslaagd
DALE - Het Oranjefeest in Dale werd donderdagavond 29 augustus geopend met Popmuziek door de jaren heen. ​Oude LP’s waren uit de kast gehaald en DJ’s van de vroegere keten konden weer even terug in de tijd.

Op vrijdagmiddag waren de kinderen aan de beurt bij de traditionele kinderspelen. Bij het jeugdkoningschieten werd Munah Bulsink koningin en ze koos Robbin Fukkink als koning. Sten Boomkamp won de stoelendans. Vrijdagavond was als spreker Jos Wessels uit Bredevoort uitgenodigd. Hij vertelde over de geschiedenis van Dale. Daarna voerden leden van de Oranjevereniging het blijspel ‘Bi’j de Dokter’ op. De tent was weer goed vol en er werd smakelijk gelachen om dit komische toneelstuk, dat zich afspeelde in de wacht- en spreekkamer van een dokterspraktijk.

Zaterdag rond 11.30 uur verzamelde zich een kleurige optocht bij het feestterrein om samen het koningspaar van vorig jaar, Johan en Ria Scholten, op te halen. Het weer werkte niet echt mee, maar met poncho’s en paraplu’s was de optocht alleen maar kleurrijker.
Bij terugkomst werd begonnen met het koningschieten en de spelletjesmiddag voor jong en oud, in en om de feesttent.

Na 380 schoten viel de vogel en Michiel Stronks was de gelukkige koning met zijn koningin Louise Boom. Jolanda Vaags schoot de kop eraf, de linkervleugel viel door het schot van Pieter Rensink, Wim Aalbers schoot de rechtervleugel en de staart werd afgeschoten door Thea Houwers. Bij het Fladderschieten won Jeffrey Bauhuis. De dansavond werd verzorgd door de enthousiaste band Plebz. Het was weer een geweldig feest.

Foto's

Oranjefeest Dale zaterdag 2014 002.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 005.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 023.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 024.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 031.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 035.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 053.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 057.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 062.JPG
Oranjefeest Dale zaterdag 2014 073.JPG

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free