FOTOGRAFIE CURSUSSEN bij FOTO21 in Bredevoort

Foto's: PR Auteur: PR
FOTOGRAFIE CURSUSSEN bij  FOTO21 in Bredevoort
BREDEVOORT -  Goed fotograferen begint bij goed leren kijken! Vanuit dit basisprincipe worden de cursussen bij Foto21 georganiseerd. De cursussen zijn bedoeld om de individuele artistieke kwaliteiten van fotografen te ontplooien en te versterken.
 Bij de fotografie cursussen wordt in drie niveaus gewerkt: een Oriëntatiecursus, Vervolgcursus en Verdiepingcursus. De cursussen bestaan uit een serie van acht avonden die worden gehouden in de periode september 2016 – april 2017.
 
- De Oriëntatiecursus is bedoeld voor beginners. In deze cursus worden de basis begrippen van fotografie onderwezen en de cursist leert aan de hand van opdrachten hiermee te werken.
- De Vervolgcursus is bedoeld voor mensen die de eerste kennismaking met fotografie hebben gehad en hun artistiek niveau verder willen ontwikkelen. De Vervolgcursus kan meerdere jaren gevolgd worden. Elk jaar wordt met andere opdrachten en onderwerpen gewerkt.
- De Verdiepingcursus is bedoeld voor mensen die een heel eigen stijl willen ontwikkelen in hun fotografie.Meer informatie is te vinden op de website  www.foto21bredevoort.nl;
FOTO 21 BREDEVOORT
’t Zand 21
7126 BG Bredevoort
Tel: 0543 452006 bgg 0543 451842
Openingstijden: wo t/m zo van  11.00-17.00uur.
Email: info@foto21bredevoort.nl
Website:www.foto21bredevoort.nl     

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free