Apeldoorn Arnhem Laren Winterswijk Doetichem - Onderwerpen Bureau Gld woensdag 11 mei 2016

Apeldoorn Arnhem Laren Winterswijk Doetichem - Onderwerpen Bureau Gld woensdag 11 mei 2016
Onderstaand de onderwerpen die morgenavond woensdag 11 mei, behandeld worden in het opsporingsprogramma Bureau Gld op Omroep Gelderland. De eerste uitzending begint om 18.20 uur (direct na het nieuws) en zal ieder ieder uur herhaald worden.

Apeldoorn, Beloning uitgeloofd in onderzoek naar schietpartij

Op 19 maart werd de 31-jarige Marlon Fidanque in Apeldoorn dood geschoten. Zijn broer (32) raakt zwaargewond. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie die tot het oplossen van deze zaak leidt. Die fatale zaterdagavond neemt een nog onbekende schutter Marlon Fidanque en zijn broer onder vuur, vlak nadat ze zijn aangekomen bij een woning aan de Houtsnijdershorst in Apeldoorn. Marlon Fidanque sterft ter plekke, zijn broer raakt zwaar gewond. Ook de bewoonster wordt getroffen, in haar arm. Zij weet zichzelf en haar vier kinderen wel in veiligheid te brengen. In Bureau Gld besteedt de politie nogmaals aandacht aan dit onderzoek.

2016136502

 

Arnhem, Bewoonster gewond bij woningoverval

De bewoonster van een huis aan de Bakenbergseweg in Arnhem is vrijdagochtend 6 mei tussen 9 en 10 uur in huis overvallen door zeker twee onbekende mannen. Het slachtoffer is daarbij gewond geraakt. Het slachtoffer zag rond 10.00 uur kans de politie te waarschuwen, kort nadat de overvallers er vandoor waren gegaan. De vrouw werd door de daders bedreigd en mishandeld, waarna ze er met nog onbekende buit vandoor gingen. Het zou gaan om twee mannen van tussen de 20 en 25 jaar oud met een licht getinte huidskleur. Beiden waren in het zwart gekleed en hadden blauwe tassen bij zich.

2016221921

 

Apeldoorn, overval snackbar Charly

Op 11 februari kort na 22.00 uur werd snackbar Charly aan de Zwolseweg overvallen door twee vermoedelijk jonge overvallers. Onder bedreiging van een vuurwapen eisen ze geld en gaan er na de overval op de fiets vandoor richting het Van Haeftenpark. In de uitzending worden bewakingsbeelden van de overval getoond. Wie kent of herkent deze jonge overvallers?

2016072744

 

Apeldoorn, overval tankstation door tweetal

Op donderdagmiddag 21 april rond 15.30 uur werd het tankstation aan de Roosmale Nepveullaan overvallen door twee jonge mannen. Onder bedreiging van een (nep)vuurwapen maken ze geld buit en vluchten op een scooter. De twee dragen donkere kleding en een zwarte sjaal voor hun gezichten. De overval is vastgelegd door bewakingscamera’s. Deze worden in de uitzending getoond.

2016196603

 

Laren, onbekende man pint met gestolen pinpas

Een onbekende man probeert op 20 maart om 20.16 uur bij de Rabobank aan de Huenderstraat met een pinpas te pinnen die kort ervoor is gestolen uit een bejaardenwoning aan de Koeslagstraat. Hierbij werd het volledige huis overhoop gehaald. De onbekende pinner wordt in de uitzending getoond. Wie herkent hem?

2016137994

 

Winterswijk, onbekende jongeman pint met gestolen pinpas

De pinpas van een vrouw uit Winterswijk wordt tijdens een avondje stappen gestolen. Met haar pinpas wordt korte tijd later gepind door een onbekende jongeman. Beelden van deze onbekende pinner komen aan bod in de uitzending.

2016134406

 

Doetinchem, inbraak bibliotheek

In de nacht van 24 op 25 februari werd ingebroken bij de bibliotheek aan de IJsselkade. Behalve de bibliotheek is ook het senioren ontmoetingscentrum benadeeld. Zij maken samen gebruik van het pand waar is ingebroken. Er werd bij de inbraak geld buitgemaakt. Op de bewakingsbeelden is een onbekende man te zien. Deze beelden komen in de uitzending aan bod. Wie herkent de inbreker?

2016095306


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free