Welgelegen en Ami Kappers in Groenlo gaan samenwerken

GROENLO - De innovatieve horecaondernemers Daniëlle en Ton Fox exploiteren sinds 2016 de prachtig gerenoveerde horecagelegenheid Welgelegen en het bijbehorende boothuis. Op nog geen 100 meter afstand daarvan bevindt zich Ami kappers Groenlo, ‘ Een kapsalon met Inspirerend haaradvies in een prettige omgeving’ deze ondernemingen bundelen hun krachten en komen met een nieuw concept in de Achterhoek.



Onder de naam ‘Gooisch Arrangement’ hebben Ami Kappers en Welgelegen Groenlo een Damesverwendagje samengesteld waarbij zij met een bijzondere combi van beauty, actief, natuur en culinair een compleet en betaalbaar luxe dagje uit kunnen bieden aan hun gasten.



Aangezien beide bedrijven toch wel een behoorlijk uiteenlopende klanten/gastenkring hebben hopen zij op deze manier elkaar te kunnen versterken en de twijfelende gast/ klant toch de drempel over te mogen trekken om eens een kijkje te nemen bij de diversiteit die Ami Kappers Groenlo te bieden heeft en de Achterhoekse gemoedelijkheid met een luxe touch die Welgelegen Groenlo haar gasten brengt.



Karin( bedrijfleidster Ami Kappers) vertelt over het Gooisch Arrangement;



“ Als de dames bij ons binnenkomen gaan we direct aan de slag. Samen met de klant gaan we overleggen en adviseren in welk model het haar geföhnd of opgestoken mag gaan worden. Mijn collega visagiste gaat ondertussen met de andere dames in de weer om een goed kleuradvies voor de make-up uit te kunnen brengen waarnaar de klant gekapt en met een mooie make-up het pand kan verlaten.”



Vervolgens worden de “Gooisch gekapte” dames verwacht op de aanlegsteiger van het Boothuis van Welgelegen om daar onder begeleiding van een schipper een prachtige vaartocht van +/- 1 uur te gaan maken.  Vergezeld van een luxe gevulde picknickmand en een glas prossecco zal het genieten zijn op de Grolse gracht en lachen zijn bij het bukken onder de lage bruggetjes die worden bevaren.



Ton Fox (Welgelegen) “ Wij beschikken over 3 boten, welke wij ook verhuren in combinatie met andere leuke eet- en drink arrangementen vanaf onze eigen aanlegsteiger. Het varen op de Grolse Gracht is te boeken voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag,  of gewoon een gezellige middag met je gezin, de familie of vrienden. Ook zakelijk varen is een inspirerende activiteit, die wij graag verzorgen!



Het vaarseizoen loopt van maart t/m oktober in deze periode is het ‘Gooisch Arrangement’ ook te boeken.



Voor reserveringen en informatie kunt u kijken op de web-site http://www.welgelegengroenlo.nl/dames-verwendag-ami-welgelegen of mailen met groenlo@amikappers.nl Tel. 0544- 463134



 



 





Ton Fox (Welgelegen Groenlo) en Karin Siemes (Ami kappers Groenlo)



 



Gesprek met Anke Groters:



« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free