De Eendracht Gelselaar Bie Winkels

De Eendracht Gelselaar Bie Winkels

GELSELAAR - Toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar komt dit voorjaar met iets nieuws. Zij gaan een "Buitenspel" brengen. Het stuk "In 3 stappen naar het geluk" wordt gespeeld in de tuin van de karakteristieke boerderij "Winkels" aan de Dorpstraat in Gelselaar.



 



"Het is niet voor de eerste keer dat we buitenspelen" zegt regisseur Daan Uenk "in 2000 hebben we het Bolksbeekspektakel gebracht en 3 jaar later een toneelstuk bij het Jonkeren in Gelselaar, dit keer zijn we te gast Bie Winkels. De entourage is echt geweldig" zegt Uenk "de boerderij en de bestaande schuren vormen het decor en de natuur is er prachtig" 



 



 



Daan Uenk repeteert op dit moment volop met zijn spelers groep. Op 31 mei om 20 uur en op 1 juni om 14.30 en 20.00 uur kan het publiek komen genieten van het resultaat. De regisseur wil niet te veel prijs geven over het stuk "Daarvoor moeten de mensen zelf komen kijken natuurlijk, maar stuk gaat over drie zussen die aan elkaar hebben beloofd dat ze nooit zullen trouwen. Echter wordt een van hen toch verliefd.....en wat er dan allemaal gebeurd? Ja daarvoor moeten de mensen naar Gelselaar komen" besluit Uenk.



 



De kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Florijn in Gelselaar en Tabak en Wijn en zo in Borculo. Tevens zijn de kaarten online te bestellen, ga hiervoor naar de site www.eventbrite.nl en zoek dan naar "Buitenvoorstelling in drie stappen naar het geluk" 


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free