Robert Jansen geeft trouwzaal in raadhuis nieuwe look

Robert Jansen geeft trouwzaal in raadhuis nieuwe look
WINTERSWIJK - Op dinsdag 7 juni is de geheel nieuw ingerichte trouwzaal in het raadhuis aan het Mevr. Kuipers-Rietbergplein officieel geopend. Het ontwerp is de verdienste van de Winterswijkse beeldend kunstenaar Robert Jansen. Samen met burgemeester Joris Bengevoord verrichte hij de openingshandeling.Bij de uitvraag voor het ontwerp vroeg de gemeente gebruik te maken van duurzame en/of circulaire materialen. Ook moest het ontwerp passen bij de functie die de trouwzaal heeft, maar daarnaast moest deze ook gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden. Bovendien met de mogelijkheid tot projectie op de wand. Het ontwerp van Robert Jansen voldeed hieraan, volgens een onafhankelijke commissie.

Robert vertelt: “Het ontwerp van de trouwzaal inclusief entree staat in het teken van sfeer en voelen. Bij binnenkomst worden je zintuigen geprikkeld, alsof je wakker wordt op een mooie zonnige dag. Ik heb bewust gekozen voor rustige en behouden kleuren. Het bruidspaar staat in het middelpunt en de gasten geven de kleur aan het moment. De bruidstafel en het spreekgestoelte zijn unica‘s en zijn speciaal door mij ontworpen voor de trouwzaal.”

Trouwzaal vanaf nu weer trouwlocatie

Nu de trouwzaal heropend is wordt deze ook weer in gebruik genomen voor de inzegening van huwelijken. Aanstaande bruidsparen kunnen zowel in de trouwzaal als in de raadszaal van het raadhuis hun ja-woord aan elkaar geven. Voor meer informatie kunnen zij terecht bij team Burgerzaken van de gemeente Winterswijk. Dat kan via burgerzaken@winterswijk.nl of telefonisch via nummer (0543) 543 543.

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free