Korfbalvereniging Aladna wenst u Prettige Feestdagen

Auteur: PR
Korfbalvereniging Aladna wenst u Prettige Feestdagen

Aalten - Korfbalvereniging Aladna heeft sportief gezien een wisselvallig jaar achter de rug. Mede door blessures en zwangerschappen speelde het team vrijwel continu in een andere samenstelling. In de voorjaarsveldcompetitie eindigde de ploeg in de middenmoot. Sinds het nieuwe seizoen, dat in september begon, is er iets meer vastigheid. Dit resulteerde in de najaarsveldcompetitie in een gedeelde tweede plaats.

In de zaalcompetitie zijn tot nu toe 5 wedstrijden gespeeld en staan de Aaltense korfballers wederom op een tweede plaats. Van de 5 wedstrijden werden er 3 gewonnen, 1 gelijkgespeeld en slechts 1 wedstrijd werd er verloren.

Aladna neemt met twee jeugdteams deel aan de competitie. In de zaalcompetitie hebben beide teams het moeilijk. De C1 speelt voor het eerst korfbal in twee vakken wat erg wennen is. Aladna E1 heeft soms te maken met tegenstanders die wat ouder zijn, wat een groot verschil is op die leeftijd. Het nieuwe jaar wordt een bijzonder jaar voor Aladna. In 2014 bestaat korfbalvereniging Aladna namelijk 40 jaar! Een jubileum waarbij natuurlijk de nodige festiviteiten zullen plaatsvinden.

Meer informatie over korfbalvereniging Aladna is te vinden op de website: www.korfbalverenigingaladna.nl


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free