Bredevoortse exposeert in Amsterdam

Foto's: Anjeliek Blaauw Auteur: Karin Stronks
Bredevoortse exposeert in Amsterdam
Gallery 9 in Amsterdam bestaat 25 jaar. Als vaste exposant doet Anjeliek Blaauw uit Bredevoort mee met de jubileum expositie. Zij heeft speciaal voor deze expositie 2 wandobjecten gemaakt van 25 x 25 cm. Ze zijn gemaakt van kunsthars, perspex plaat en buitenlak. Ze zijn te koop voor E 250,- en hebben een oplage van 8 stuks. De expositie is van 11 januari t/m 15 februari bij Gallery 9, Keizersgracht 548 te Amsterdam.

Jubileumexpositie
Het jubileumjaar gaat van start in de galerie tijdens een feestelijke opening van een speciale jubileumexpositie op 11 januari 2014 om 16.00 uur. In deze jubileumexpositie wordt een klein werk van de kunstenaars die samenwerken met Gallery 9 opgenomen. Deze objecten, groot 25 x 25 cm, zijn speciaal gemaakt voor het 25 jarige jubileum van Gallery 9.

Muzikale bijdrage
Coen Vernooij, een van de kunstenaars, speelt tijdens de opening op bariton sax het voor deze gelegenheid door hem geschreven stuk Applause & Rumors.
 
Jubileumpresentatie op beurzen
Op alle beurzen waaraan Gallery 9 in 2014 deelneemt wordt een wand van de stand gewijd aan het jubileumjaar. Op deze jubileumwand wordt ook speciaal voor het jubileum door de kunstenaars gemaakt klein werk (van 25 x 25 cm) gepresenteerd.
 
Jubileumprijs
De speciaal voor het 25 jarig jubileum gemaakte kleine werken zijn zowel in de galerie als op de beurzen te koop voor een  jubileumprijs van 250,- euro per object. Voor een voorproefje kijk op: www.gallerynine.nl

Foto's

anjeliek-blaauw.jpg
anjeliek_blaauw.jpg

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free