Azsv 2 wint in blessuretijd

Foto's: PR Auteur: PR
AALTEN - AZSV 2  behaalde een zwaar bevochten overwinning op svzw. De eerste 20 min waren er voor beide teams enkele scoringskansen. Na 25 min scoorde Azsv dan toch. Een goede aanval werd door Stijn Houwers fraai afgemaakt. Doch hierna werd svzw sterker en werden gevaarlijk vooral door hun goed genomen hoekschoppen. Uit een van deze  hoekschoppen viel de 1-1. Hierna bleef svzw de betere ploeg en scoorde nog voor de rust de 1-2. Aan het eind van de 1ste helft had Jordy Adriaanse pech met een schot op de paal.

Na de rust een hardwerkend AZSV, waarbij  keeper Mathijs Ebbers enkele goede reddingen verrichtte. SVZW gaf tot de negenste minuut weinig kansen weg, AZSV kreeg een vrije schop op 25 meter van het doel van SVZW en Gert Jan Navis pegelde de bal in de kruising. De scheidsrechter trok 6 minuten blessure tijd bij en in de 94e minuut scoorde Jordy de 3-2 en bezorgde daarmee AZSV de overwinning.

Opstelling: Doel. Mathijs Ebbers