Aalten Vitaal gaat weer van start

Foto's: Gerrit Doornink Auteur: PR
Aalten Vitaal gaat weer van start
AALTEN - Na een succesvolle editie in 2013 gaat Aalten Vitaal 2014 op 31 oktober van start. Het is de bedoeling om iedere dag de beweegnorm te halen door gedurende de dag 10.000 stappen te zetten. Dit keer zal de virtuele route naar Berlijn gaan. Door gemiddeld 10.000 stappen per dag te zetten kun je het doel Berlijn in 12 weken halen.

Meedoen met Aalten Vitaal is voor iedereen een gezonde uitdaging. Meedoen kan alleen of in teamverband. Mensen met overgewicht, diabetes, of chronische aandoeningen vinden veel baat bij voldoende beweging, daarom is Aalten Vitaal door de laagdrempeligheid een unieke mogelijkheid voor deze mensen.



Bij andere Vitaalprojecten zijn diverse voorbeelden gezien van deelnemers waarbij de gezondheid van deelnemers significant is verbeterd, waaronder gewichtsafname, vermindering van benodigde medicijnen, betere conditie en lekkerder in je vel zitten. Aalten Vitaal is geschikt voor iedereen en meedoen is erg eenvoudig: stappenteller in de zak en lopen/bewegen maar.
 
Voor een gering deelnamebedrag krijgt iedere deelnemer een stappenteller, een persoonlijke online spelpagina en gratis voorlichting op het gebied van gezondheid, bewegen en voeding. Voor deelnemers aan Aalten Vitaal 2013 geldt een speciaal tarief. Voor meer informatie en inschrijven: www.aaltenvitaal.nl

Foto: Gerrit Doornink De Wandelvriend

            

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free