Vrijdag 27 juni anti-fietsdiefstalactie op station Aalten

Auteur: Gemeente Aalten
Vrijdag 27 juni anti-fietsdiefstalactie op station Aalten

‘Je wilt toch niet lopen? Geef fietsendieven geen kans'

Gemeente en politie houden vrijdag 27 juni een gezamenlijke anti-fietsdiefstalactie op station Aalten. Het Centrum Fietsdiefstal geeft van 12.00 - 18.00 uur voorlichting. Je kunt dan ook gratis je fiets laten graveren met een uniek registratienummer. Samen met de politie en toezichthouders beantwoorden ze vragen en kijken ze mee hoe je jouw fiets maximaal diefstalbestendig kunt maken.

Goed op slot

De belangrijkste boodschap is: 'Zet je fiets goed op slot!' want dat is de eenvoudigste manier om het risico op diefstal sterk te verkleinen. Wie zijn fiets met een ART-goedgekeurd kettingslot vastzet, loopt veel minder risico op een dag lopend naar huis te moeten. En is je fiets toch een keer verdwenen, doe dan altijd aangifte! Er worden namelijk steeds vaker fietsen opgespoord.

Maak kans op een gratis slot

Op deze middag wordt een Axa-kettingslot verloot t.w.v. € 35,00. Ook worden er kortingsbonnen uitgedeeld om dat ART-goedgekeurde slot met flinke korting te kopen bij een aantal lokale fietswinkels. De campagne 'Voorkom Fietsdiefstal' wordt op tientallen stations in Gelderland gehouden en wordt mede gefinancierd door de provincie Gelderland.

Kom dus naar station Aalten op vrijdag 27 juni tussen 12.00 en 18.00 uur en laat je fiets graveren, ontvang kortingsbonnen en maak kans op een gratis Axa-kettingslot.

Fiets met op de achtergrond een poster je wilt toch niet lopen?


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free